Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Atelier Detox Emotional(trup ,suflet ,minte)
930 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Bine ai venit in Calatoria catre o viata mai usoara: Detoxifiere Emotionala"care iti va schimba coplect perspectiva despre viata.

Viata ne aduce constant provocari si, de multe ori, ne trezim purtand bagaje emotionale grele. Ne hranim cu grijile trecutului, ne simtim prizonieri in sentimente de anxietate si ne lasam inghititi de frustrari.

Am creat un proces profund de detoxifiere emotionala, o calatorie care te va ajuta sa atingi radacinile inimii tale si sa eliberezi o lumina care va straluci profund in interiorul tau.

Draga mea, acest proces de detoxifiere emotionala iti va arata ca ai puterea de a transforma toate frustrarile,friciile si convingerile negative din viata ta.

Detoxifierea emotionala este un proces de constientizare si eliberare a emotiilor negative sau toxice care s-au acumulat in timp in mintea si trupul unei persoane. Acest concept se bazeaza pe ideea ca stresul, traumele, suprimarea emotiilor si alte experiente negative pot avea un impact puternic asupra starii noastre de bine emotional si mental.

Atelierul este impartit in 3 module cu o intalnire saptamanala si suport in grupul de whatsapp, vor fi exrerciti practice pe fiecare modul. Practica te v-a ajuta sa pui in practica toate tematicile pe care le vom studia,astfel incat tu vei indentifica,elibera ,curata si echilibra ,la nivel de trup ,suflet si minte.

Cum se v-a desfasura acest atelier:
Modulul I,saptamana 1-4
Detoxifiere Emotionala ,constientizari,practicam mindfulnes si meditatie ,dans energetic.Exploram cei 7 centri energetici ai corpului la nivel emotional. Eliberari de convingeri limitative,descoperirea valorilor personale si jocuri de imaginatie.

Creerea de noi sentimente prin meditatie, meditatia rinchilor.

Modulul II, saptamana 5--8
Detoxifiere trupeasca si sufleteasca
Descoperirea hobby-uri care te fac fericit/a,descoperirea acelor aspecte care te seaca de energie.Practicam recunostinta si invatam sa ne creem proprile afirmatii. Invatam sa facem detoxifiere trupeasca prin postul cu apa de o zi. Meditatie,dans energetic si exercitii de constientizare prin intrebari de coaching.

Meditatie pentru iubirea de sine.
Dansul de vindecare locala.
Dansul de reglarea greutatii.

Modulul III
Detoxifiere Mentala.
Indentificam care sunt cele mai frecvente ganduri negative care iti ruleaza in minte. Ve invata sa-ti redefinesti gandirea negativa in gandire pozitiva prin meditatie ,exerciti practice,dans energetic.
Vei invata sa joci ,jocul cuvintelor si frazelor pozitive.

Dansul liber si meditativ.

In tot acest proces de transformare ,vei invata sa fii mai disciplinat/a,consecvent/a,perseverent/a pentru a te concentra asupra propriei tale dezvoltari a sanatatii emotionale si mentale.

Atelierul incepe in data de 17 octombrie ora 19:00,durata intalnirii este de 90 minute si shimbul energetic este de 930 de ron.

Inscrierile se lac pe WhatsApp 0723357388
Participarea la atelier se face pe baza schimbului energetic mentionat mai sus.

Te astep cu drag sa parcurgem acesta calatorie  a transformarii impreuna.

Cu pretuire ,
Camelia Daniela
Din Gura in Gura